Resultater 24/1

Foruten utsatte partier i Klubbmesterskapet så ble det spilt både hurtigsjakk og lynsjakk på torsdag. Lynsjakk samlet 9 spillere, Lom Madagov vant foran Markus Slettmoen og Jørgen Brobakken. Hurtigsjakkturneringen samlet 18 spillere, den ble vunnet av Steinar Ormåsen foran Odd Frydendal og Arda Kücük. Turneringene er foreløpig ikke ratet i vår internrating.

Det er tydelig at VM i sjakk øker sjakkinteressen. Klubben har fått besøk av både nye og gamle spillere etter nyttår. Det setter vi stor pris på. Spesielt i barnegruppa har det kommet mange, det gir potensiale for flere spillere i ungdom/voksengruppa etter hvert. På torsdag var det enda en ny spiller som tok steget fra barnegruppa og deltok blant ungdom/voksne for første gang.

Resultater lynsjakk

Resultater hurtigsjakk