Litt oppdateringer og informasjon

Lagsjakken søndag gikk dårlig for 1.laget, tap 1-3 for Lillestrøm, Ragnar Holm (r), Ole-Jakob Kristiansen (r), Geir Brobakken (t) og Jørgen Brobakken (t) spilte. Selv om vi ligger nest sist kan plassen fortsatt berges, vi har igjen Nittedal som ligger bak oss på tabellen før vi møter seieleder Nordtrand 2 i siste runde. Kampene spilles 9/3 og 10/3.
2.laget slo Kongsvinger 2 i går og klatret til 4.plass. Odd Tøstibakken (r), Lars Håvard S Dahl (t), Espen Nordby (s) og Ledion Berisha (s) spilte. I siste runde 10/3 skal laget møte avdelingsvinner Gjøvik 1.

Hurtigsjakk 10/1 og lynsjakk og hurtigsjakk 24/1 er ratet i vår interne rating. Beste ratingprestasjon 10/1 hadde Ibragim Madagov (A) og Freddy Røed (B). Beste framgang i lynsjakk 24/1 hadde Jørgen Brobakken og i hurtigsjakk, Lars Ystad-Deglum.

Vårens FIDE-ratede turneringer blir lynsjakk 28/2 og hurtigsjakk 14/3. Vi håper det frister å delta.

Hamarturneringen er nå ratet, se oppdatert rating i menyen over, rating, offisiell rating