Klubbmesterskapet 2019 etter 7.runde

2 runder + en del utsatte partier gjenstår av mesterskapet. I gruppe A leder Lom Madagov med 6p+hp foran Jan Ivar Ulekleiv med 5,5p, så følger Sivert N Ørsleie og Tomas Nilsen med 5p. Ingen av disse fire spillerne har vunnet Klubbmesterskapet tidligere.

I gruppe B vant Egil Flermoen over Arda Berg på torsdag leder med 6p foran foran Arda Berg, Frank Kvernvolden og Christer Tungard med 5p. De to siste har igjen et innbyrdes utsatt parti.

Runde 8 spilles 25/4, gruppe A har følgdene toppbord: (gruppe B kommer når utsatt parti i påsken er spilt).Turneringsleder håper at noen av de utsatte partiene kan avvikles 2/5 slik ar siste runde får et noenlunde riktig oppsett.

Lom Madagov-Svein Arne Bakken
Sivert N Ørsleie-Jan Ivar Ulekleiv
Thomas Nilsen-Steinar Ormåsen

Resultater