Sterk innsats av Hamarspillerne i NM i Larvik

Årets Sjakk-NM i Larvik er over, det samlet 526 deltakere. Klubben stilte med 8 spillere i mesterskapet. Og ikke siden Kristian Holm deltakelse i lilleputtklassen har vi hatt en spiller så nære toppen i den klassen i hovedturneringen. Lars Håvard Skuggerud Dahl (ranket 25) i klassen snuste på pallplass før siste runde. Lars Håvard møtte sterk motstand, tapte og ble nr 10. Han spilte seg nesten inn blant de 10 beste i årsklassen med prestasjonen og +118 i rating. Også andre spillere gjorde solide prestasjoner, både Stein Ivar Røste (nyoopprykket i kl 3) +111, Hugo Røste i tøff kadettgruppe +51 og Guro Helen Midtlund Nordby fikk gode resultater. Guro fikk Fiderating etter sitt andre NM.  Øvrige spillere, Storli (kl 3), Markus Slettmoen (kl 2), Espen Nordby (kl 5) og Lars Ystad-Deglum (miniputt) fikk omtrent som forventet i poeng.
På fredag ble NM i lynsjakk avholdt. Markus Slettmoen vant klasse 2 og Lars Håvard Skuggerud Dahl klarte å komme til finalen i lilleputtklassen. For Lars Håvard ble det et tøft finaleheat, svakeste motstander hadde over 1750. Så beklager jeg til slutt til Stein Ivar at jeg nevnte hans prestasjon etter 4 runder, dermed kom det fire tap. Skal ikke skje igjen

Resultater hoved

Resultater lyn