Hamarturneringen nærmer seg slutten

6 av 7 runder er spilt i høstens langsjakkturnering, avgjørelsen nærmer seg. I gruppe A nærmer Lom Madagov seg et nytt mesterskap.  Det er noen utsatte partier, men akkurat nå er det 1,5 poeng ned fra Lom Madagov til neste spiller. Men det er noen som kan nærme seg Lom før siste runde hvis de vinner sine utsatte partier. Det er tre spillere som har spilt bra i forhold til forhåndsranking, våre ungdommer Ibragim Madagov og Lars Håvard Dahl, samt Egil Flermoen har alle over +30 i framgang før siste runde.

I gruppe B har Erlend Teum ledelsen med 5p, derav et utsatt parti. Nærmest følger Vebjørn Holm-Gjerde med 4,5p. Disse skal møtes i siste runde. Best framgang på ratingen i denne gruppen har Pål Gjersvik med +27,6p

Det hadde vært ønskelig å få avviklet flest mulig av utsatte partier førstkommende torsdag.

Resultater