Informasjonskveld i sjakklubben torsdag 28.11.13

Det er hyggelig at så mange i Norge har oppdaget og gjenoppdaget sjakk.  Kanskje noen har lyst til å lære mer om spillet enn bare å spille på nett/app eller hjemme i sofakroken. Å komme til en klubb for å spille sjakk gir enda mer glede over spillet. Det sosiale miljøet er en viktig faktor. I en klubb får man spille mot forskjellige spillere i løpet av en kveld. Vi spiller kveldturneringer og vi spiller turneringer som varer over litt lengre perioder.

 

Vi inviterer til en informasjonskveld om sjakk og sjakklubben på Ridabu skole.

Kl.17.30 for barn fra 6-12 år, ungdomsgruppa. Denne gruppen består stort sett av spillere som har startet i klubben i løpet av de to siste årene2012-2013.

 

Kl. 19.00 inviterer vi ungdom/voksne som har lyst til å se hva en sjakklubb holder på med. Det blir litt informasjon om klubben, anledning til stille spørsmål om sjakk og klubbspill. Her er det også muligheter for å spille sjakk utover kvelden.
Viktig: Dette er for alle, uansett spillenivå!