Sjakklubben åpner igjen

Velkommen tilbake til Hamar Sjakkselskap.

Mens vi venter på bedre koronatider har vi fått låne gymsalen på Ridabu skole søndag kveld 5/9 til en hurtigsjakkturnering. Det skal bli fint å starte opp igjen. Vi jobber fortsatt med løsning på hvordan vi kan fortsette med spill videre utover høsten. Gymsalen er ikke ledig på torsdager.

Vi spiller søndag 5 runder hurtigsjakk, betenkningstiden blir 10+5.

Siste frammøte 18.30, vi starter umiddelbart etter. Vi spiller i en eller to grupper avhengig av hvor mange som kommer
Vi setter grensen på 30 spillere + 2 dommere.

Vi ønsker forhåndspåmelding denne gangen

Vi følger smitterestriksjonene som gjelder for tiden. Det betyr at maks 10 spillere kan være delvis vaksinert eller ikke vaksinert. Dette angis ved påmelding fullvaksinert/ikke fullvaksinert (full/ikke). Hold avstand i lokalet.

Hvis dere ikke føler dere 100% friske så ber jeg dere holde dere hjemme. Da kan vi unngå smitte i klubben og dermed måtte stoppe opp igjen. Er dere påmeldt og blir hjemme, gi beskjed. Hvis noen står på venteliste for å bli med så kan de slippe til.

Påmelding

Hvis dere ikke får til å melde dere på i turneringsservice, så besvar denne eposten for å melde dere på. Nye spillere er hjertelig velkomne.

Vi i styret gleder oss til å få møte dere igjen og kjempe mot dere ved brettet.

Hilsen styret