Klubbkvelden 10/3

Niklas Eriksen Bjørnstad (gr A) og Per Solbakken (grB) vant hver sin gruppe i 2.turnering i Klubbmesterskapet i hurtigsjakk på torsdag. Det ble også spilt en del utsatte partier i Klubbmesterskapet i langsjakk. Vi er fortsatt preget av sykdomsforfall som gjør at vi forsøker å få gjennomført utsatte partier i langsjakkturneringen.  
Niklas Eriksen Bjørnstad vant gr A med 5 av 5 foran Lars Håvard S Dahl med 3,5. Per Solbakken vant gr B med 5/5 foran Noah D Pedersen og Elias Saeedi med 3p.
Lars Håvard Skuggerud Dahl leder Klubbemesterskapet i hurtigsjakk sammenlagt.  

Klubbmesterskapet i langsjakk har fortsatt noen utsatte partier etter 3 runder. I gr A har Maximillian Menzel og Niklas Eriksen Bjørnstad 3 av 3. I gruppe B er det flere utsatte partier. Der har 4 spillere 2 poeng, men flere har utsatte partier.

Resultater Hurtigsjakk (ikke ratet i internratingen)

Sammenlagt Klubbmesterskapet i hurtigsjakk 2022

Klubbmesterskapet i langsjakk