Lars Håvard Skuggerud Dahl vant lynsjakken 24/3

Lars Håvard Skuggerud Dahl vant torsdagens lynsjakk med 13 poeng foran Geir Brobakken med 11,0p og Maximillian Menzel med 10,5p. Det var 21 deltakere i turneringen. Ungdommen i klubben begynner å bli tøffere å spille mot og kjemper nå i toppen i flere og flere av våre turneringer. Det er også hyggelig at våre nye yngste ungdommer kaster seg inn i turneringene.

I klubbmesterskapet i langsjakk gr A begynner hullene etter utsatte partier å fylles.  Etter 4 runder er nå Niklas Eriksen Bjørnstad den eneste som har 4 poeng av 4. I gruppe B er det Elias Saeedi som leder med 3 poeng av 4.

Førstkommende torsdag er det 5.runde i langsjakk og siste torsdag før påske er det Fide-ratet hurtigsjakkturnering.   

Resultater lynsjakk (komplett turnering kommer senere)

Klubbmesterskapet i langsjakk