Sesongavslutning

Sjakklubbens sommeravslutning på torsdag samlet nesten 50 barn, ungdom og voksne i alderen 5 til 78 år til pizzafest spill og Kahoot. Det er flott å se det gode samspillet mellom de yngre og eldre medlemmer og det er en av hovedgrunnene til den gode stemningen på spillekveldene. Uavhengig av alder hjelper medlemmene hverandre til å bli bedre sjakkspillere og ha glede av spillet. Det har vært en veldig bra sesong for klubben og medlemmene, vi har fått mange nye medlemmer i alle aldre. Det er hyggelig å se den store framgangen i spillestyrke som de fleste har hatt denne sesongen. Spesielt de yngste har virkelig tatt store sted de begynner virkelig å bli gode sjakkspillere. Nå tar klubben sommerpause og vi ser fram imot start igjen på høsten med nye aktiviteterI hovedturneringen denne kvelden vant Erik Lie i gr A med 5p av 5 foran Geir Brobakken og Ben Palotai med 4p. Gr B ble vunnet av Georg Sletmoen Stokke (12) foran Lars Magne S Hansen og Erlend Teum, alle med 4p

Resultater