1.runde i Klubbmesterskapet

Sjakklubben kunne i går starte opp igjen etter koronarestriksjonene. Endelig kunne vi komme i gang igjen med mesterskapene. Gårsdagens program var 1.runde i langsjakkturneringen, Klubbmesterskapet,  som går utover våren. Vi er foreløpig 37 spillere påmeldt i denne turneringen fordelt på to nivågrupper. Gårsdagen ble som forventet preget av at en del er syke og holdt seg hjemme. Vi har god tid på å gjennomføre mesterskapet. Det var god stemning i den sosiale sonen etter hvert som spillerne ble ferdig med sine partier. Det siste er viktig for det gode miljøet i klubben.
Gledelig også at det er mange ungdommer med i turneringen. Noen nye spillere kom inn døra og vi har doblet antall kvinnelige deltakere. Det er ikke for sent å bli med i langsjakkmesterskapet.

Nysgjerrig på hva sjakklubben kan tilby? Ta kontakt med oss eller kom på besøk neste torsdag. DA har vi undervisning og hurtigsjakkturnering etterpå.

Resultater