Gode resultater i årets Landsturnering

Årets Landsturnering er over og Hamars spillere gjorde meget gode prestasjoner i årets NM-uke. Det var tre spillere som deltok hele uken blant totalt 385 spillere. Maximillian Menzel ble nr 2 i klasse 2 med 7,5 p av 9. Dette gav +100p på rankingen. Lars Håvard Skuggerud Dahl ble nr 8 i kadett og +40p på rankingen. Nikolai Frøyshov ble nr 14 i lilleputt, -6 på rankingen.
I NM i lynsjakk ble Nikolai Frøyshov nr 2 i klasse 4. Hverken Lars Håvard eller Maximillian klarte å kvalifisere seg til finalene i sine klasser. I tillegg til disse tre spillerne deltok Ledion Berisha, Ole Kristian Høistad, Geir Kristian Jacobsen og Ane Elisabeth Jacobsen i lynsjakk uten å nå finalene i sine klasser. Under Landsturneringen er det flere tilleggsarrangementer. Hamar-laget Skibladner 2 med Maximillian, Lars Håvard og Nicolai ble nr 3 i lag-lynsjakk med tidshandicap. Her deltok 41 lag.
På årsmøtet i Ungdommens Sjakkforbund ble Geir Brobakken tildelt forbundets hedersmerke i gull for mange års innsats for barn og ungdom.